LUNA GASTRONOMIEI


Meniu din inima Deltei la Ivan Pescar & Scrumbia Bar
Meniu din inima Deltei la Ivan Pescar & Scrumbia Barseptembrie 18, 2019 11:14 amRestaurantul pescăresc Ivan Pescar, deschis în zona Uranus, a prins rapid și foarte bine în București nu doar în rândul iubitorilor de pește și de rețete dobrogene, lipovenești, cât și al iubitorilor de mâncare în general și al amatorilor de ieșit. E un loc frumos, cu decorațiuni tCiteste mai mult
Friptura zdravănă de la Becker Bräu se cere stropită cu vin roșu
Friptura zdravănă de la Becker Bräu se cere stropită cu vin roșuseptembrie 18, 2019 3:30 pmBerăria gastronomică din cartierul Uranus, sub umbrela grupului City Grill, se prezintă în Luna Gastronomiei Românești cu unul dintre cele mai apreciate preparate din meniu: Friptură zdravănă – carne de porc, cartofi cu rozmarin și salată de varză albă – 450 g. / 360 g. O îCiteste mai mult
Aida Bistro readuce gusturi din copilărie în Luna Gastronomiei Românești
Aida Bistro readuce gusturi din copilărie în Luna Gastronomiei Româneștiseptembrie 19, 2019 10:11 amAida Bistro, restaurantul cu frumoasa grădină interioară de la Palatul Bragadiru, de care vă spunem în categoria Restaurante, s-a pregătit bine pentru Luna Gastronomiei Românești, cu două preparate de tradiție și vinuri românești de asociat. Nu știm câtă lume mai face azi Carcalete, Citeste mai mult
Friptura lui Pintea Hipsterul de la City Grill
Friptura lui Pintea Hipsterul de la City Grillseptembrie 19, 2019 2:41 pmNume cu rezonanță veche, populară, Pintea a devenit și el hipster, așa cum gastronomia românească tradițională a căpătat o notă urbană în restaurantele City Grill. Pentru Luna Gastronomiei Românești, restaurantele City Grill au pregătit o ofertă la Friptura lui Pintea Hipsterul carCiteste mai mult
Hanu’ Berarilor: sarmale din porc și vită, fierte domol. Cu mămăliguța de rigoare. Și vin!
Hanu’ Berarilor: sarmale din porc și vită, fierte domol. Cu mămăliguța de rigoare. Și vin!septembrie 19, 2019 7:09 pm„În general cele mai grele lucruri de făcut din lume sunt lucrurile simple. Unul dintre cei mai mari bucătari ai lumii spunea că cel mai complicat lucru în bucătărie este să faci un ou prăjit perfect. Hanul Berarilor a acceptat provocarea de a îmbrățișa simplitatea. Frumusețea unCiteste mai mult
Saramură Pescăruș în Herăstrău!
Saramură Pescăruș în Herăstrău!septembrie 20, 2019 5:56 amSaramura este de crap, evident, dar rețeta asta se găsește așa, doar la restaurantul Pescăruș din Herăstrău. Este unul dintre cele mai vechi și populare restaurante bucureștene, deschis din 1939 (!) și preluat de grupul City Grill în 2015. Găsiți aici un meniu mixt – multicuisineCiteste mai mult
JW Marriott promovează mititeii. La Champions.
JW Marriott promovează mititeii. La Champions.octombrie 7, 2019 5:28 am„Sărbătorește gastronomia românească cu cel mai popularat preparat tradițional” , își îndeamnă oaspeții pub-ul american al hotelului JW Marriott din București, Champions – The American Sports Bar & Restaurant. O atracție și pentru oaspeții străini care ajung la Citeste mai mult
La Vioara Roșie: farfuriile cu tradiție se întâlnesc cu muzica și voia bună
La Vioara Roșie: farfuriile cu tradiție se întâlnesc cu muzica și voia bunăseptembrie 23, 2019 5:50 pmRestaurantul cunoscutei interprete Maria Buză, La Vioara Roșie, invită iubitorii bucătăriei românești la o saramură de crap sau la un ciolan zdravăn de porc, ori de ce nu, și la una și alta. Vinurile autohtone le însoțesc, iar dacă prindeți și un recital live sau le urmăriți evenimCiteste mai mult
Bucătărie contemporană la Mahala: flori de dovlecel cu urdă, batog de somn cu ou, rață la garniță pe pâsat, colivă
Bucătărie contemporană la Mahala: flori de dovlecel cu urdă, batog de somn cu ou, rață la garniță pe pâsat, colivăseptembrie 26, 2019 12:34 pmCreativitatea, pasiunea pentru bucătăria românească și plăcerea gustului copilăriei bucătarului șef de la Mahala, Sorin Petru Cucu, se întâlnesc și în meniul propus pentru Luna Gastronomiei Românești. Patru dintre cele mai bune preparate ale casei vin însoțite de patru vinuri românCiteste mai mult
Câștigătorii Galei Premiilor de Excelenţă GastroArt și Vinul.ro. Plus Premiile GourmetS5.ro
Câștigătorii Galei Premiilor de Excelenţă GastroArt și Vinul.ro. Plus Premiile GourmetS5.roseptembrie 29, 2019 9:22 amGala Premiilor de Excelență GastroArt a fost organizată pentru prima dată anul acesta în comun cu Premiile de Excelență Vinul.Ro (eveniment aflat la cea de 11-a ediție), în cadrul Wine and Street Food Festival, la Palatul Parlamentului. Peste 150 de invitaţi au fost prezenți la această sCiteste mai mult