Din orice direcție ai privi, la Ibis Palatul Parlamentului, ești aproape de atracțiile din Centrul Vechi, de parcuri, mall-uri, obiective turistice și de cel mai important nod de transport în comun al capitalei. Hotelul Ibis oferă cazare în 161 camere, are un lobby bar deschis non-stop, un restaurant, un business corner, 6 săli de conferință și asigură parcare privată supravegheată cu plată în limita locurilor disponibile.Restaurantul hotelului cu același nume propune un meniu „între tradiție și modernitate” , într-o atmosferă relaxantă. Poți alege de aici dintr-o serie de supe, salate, preparate gătite, deserturi, platouri de brânzeturi și vinuri românești. La supe, de exemplu găsim și o ciorbă țărănească de văcuță și leuștean și o supă-cremă de mazăre cu mentă, iar la preparate din carne, feluri românești precum Platoul „Carnivorului” cu  mititei, ceafă de porc, cârnați proaspeți, salată de varză murată, muștar și
sărmăluțe de curcan în foi de viță cu pesto de rucola și iaurt, dar și burgeri și somon la cuptor. Opțiunile de paste și salate sunt diversificate.

Li se alătură o categorie specială de produse fără gluten, una pentru „pentru vegetarieni și nu numai”  și un meniu pentru copii. La categoria deserturi, o selecție de brânzeturi românești – urdă, Nasal de Taga, Tilsit (30 g) cu fructe proaspete stă lângă dulciuri internaționale precum tarta englezească de fructe, tortul mousse de ciocolată cu dulceață de ghimbir și lămâie și parfait-ul de zmeură cu amaretto și nuci.   
Ibis Palatul Parlamentului
Adresă și contacte: Str. Izvor nr. 82-84
Tel.: 021.40.11.000
E-mail: H5938-RE@accor.com
www.ibishotels.ro/ibis-palatul-parlamentului/