Carne cât cuprinde la Suzana Ribs & Wings: una dintre cele mai ofertante selecții tex-mex din București

Suzana Ribs & Wings are una din cele mai mari selecții de coaste, fripturi și aripioare și alte feluri tex-mex din restaurantele bucureștene, dacă nu chiar cea mai mare. Așa că cei care iubesc comfort food-ul americano-mexican au de ales dintre 11 feluri de coaste „pastrami”, de porc și de berbecuț, cu sos barbeque, picante, în crustă de piper sau de brânză, 3 feluri de cotlete de berbecuț, la grătar, în sos de caramel și soia, în crustă de piper verde, 10 feluri de aripioare simple, la grătar, pane- crocante, cu soia, ghimbir și susan, în sos dulce-picant ș.a.

 

Secțiunea Tex Steaks are Rib-Eye (antricot), Sirloin – vrăbioară, Ranger T-Bone (mușchi pe osul în forma literei T). Iar Tex Mex are supe texane, fajitas, quesadilla, taco, chilli con carne, buritto. Burgerii sunt apetisanți și ei, vedeți foto mai jos, în 4 variante, de vită și de pui.


Li se mai alături și starterele specifice americanemac & cheese, chicken strips, chicken sticks, salate și câteva preparate cu fructe de mare.  Pentru cine dorește să încerce mai multe feluri, platourile combo cu câte 4 feluri de aripioare sau 2 feluri coaste (la alegere), iar cele uriașe de 2-4 persoane au coaste, cotlete, aripioare, crispy chicken sticks, garnitură și două sosuri. Sosurile sunt peste toate gusturile: Buffalo hot, guacamole, tartar, maioneză ș.a., la fel și toppingurile: de la porumb și ciuperci, ceapă și ardei iute, la ceddar, bacon ș.a.


Pentru copii există un mini meniu, cu pui și miniburgeri.
Iar, pentru cine mai poate, după tot desfrâul ăsta culinar, partea de deserturi îmbie printre altele, cu pancakes, clătite clasice, apple cake, forrest cake, tort de morcovi.

Specific: american, texan
Calea Rahovei nr. 147-153
Tel 0.785.44.44.66
E-mail: reservation@suzanaribs.ro
www.suzanaribs.ro