Saramura este de crap, evident, dar rețeta asta se găsește așa, doar la restaurantul Pescăruș din Herăstrău. Este unul dintre cele mai vechi și populare restaurante bucureștene, deschis din 1939 (!) și preluat de grupul City Grill în 2015. Găsiți aici un meniu mixt – multicuisine, preponderent cu preparate românești și pescărești, precum și câteva feluri mediteraneene.

Un concept interesant de mic dejun All You Can Eat e disponibil de lunea până vinerea la 22 de lei sau 27 de lei cu băuturi incluse, miercurea e ziua de pește, iar vinerea orice sticlă de vin costă 70 de lei.  Pentru Luna Gastronomiei Românești, Pescăruș dă vinul alb, demisec, din partea casei, la saramura de pește.  Multe alte promoții se derulează aici, intrați pe site și faceți o vizită sau mai bine mergeți direct la restaurant. Are și loc de joacă pentru copii, așa că vă veți putea savura masa fără grija lor.

Saramură de crap servită cu mămăligă 400g/60 g
Un pahar de vin alb, demisec, Cramele Recaș (200 ml)
Preț meniu: 42,5 lei

Restaurant Pescăruș
Specific: românesc, pescăresc, mediteraneean
Adresă și contacte:
Aleea Pescăruș, Parcul Regele Mihai I (Herăstrău)
Tel.: 0731.330.034
E-mail.: rezervari@restaurantpescarus.ro
www.restaurantpescarus.ro