Hanu’ Berarilor: sarmale din porc și vită, fierte domol. Cu mămăliguța de rigoare. Și vin!

„În general cele mai grele lucruri de făcut din lume sunt lucrurile simple. Unul dintre cei mai mari bucătari ai lumii spunea că cel mai complicat lucru în bucătărie este să faci un ou prăjit perfect. Hanul Berarilor a acceptat provocarea de a îmbrățișa simplitatea. Frumusețea unor gusturi ancestrale aduse în prezent”, își spune începuturile poveștii Hanu’ Berarilor. Așa că sarmalele, chiar dacă, poate, nu cel mai simplu lucru de făcut, dar cu siguranță, gust vechi, popular și îndrăgit de mai tot românu’, nu aveau cum să lipsească din Luna Gastronomiei Românești.
Cele două restaurante sub brandul Hanu’ Berarilor, Casa Oprea Soare și Casa Elena Lupescu, ne propun rețeta casei, din amestec de carne de porc și vită. Prețul lor este standard în meniul de bază, dar luna aceasta, în același preț, intră și un pahar de vin. Pentru toți pofticioșii, care nu mai au răbdare până la Crăciun.

Sarmale din carne de porc si vită, fierte domol, servite cu mămăliguță
Uu pahar de vin roșu, demisec, Cramele Recaș (200 ml)
Preț: 32,9 lei

Hanu’ Berarilor
Specific: berărie gastronomică, românesc

Adrese și contacte:
Hanu’ Berarilor Casa Oprea Soare
Str. Poenaru Bordea nr. 2
Tel.: 0729.400.800
E-mail: hanuberarilor.soare@citygrill.ro
www. hanuberarilor.ro/ro/restaurante/casa_oprea_soare

Hanu’ Berarilor Casa Elena Lupescu
Bulevardul Pache Protopopescu nr. 51
Tel.: 0725.008.005
E-mail: hanuberarilor.lupescu@citygrill.ro
www.hanuberarilor.ro/ro/restaurante/elena_lupescu