JW Steakhouse – unul dintre steakhouse-urile de top din România

Un steakhouse premium, unul dintre cele mai bune restaurante de acest gen din Bucureşti și din țară, cu o bucătărie bine coordonată de chef-ul hotelului JW Marriott, Nicolae Lică, care a și coordonat deschiderea lui.
Meniul este, așadar, tipic de steakhouse american; predomină steak-urile din cut-uri de calitate, pregătite în bucătăria deschisă, la un broiler ce atinge temperaturi de până la 650 de grade Celsius (echipament unic la noi): Rib-Eye și File de Australian Wagyu Beef; New-York Strip, Ribe-Eye, Tomahawk Rib-eye, T-Bone de USDA Black Angus; File, Porterhouse, Rib-Eye, T-Bone, New York Strip de USDA Prime. Burgerul casei cu vită Wagyu, șuncă Serrano, inel de ceapă caramelizată, brânză Brie și Chipotle este și el printre preparatele populare de aici.

Ca toppinguri și sosuri, puteți alege: crustă de blue cheese, carne de homar, sparanghel, sos Bearnaise, sos de vin roșu cu Bourbon și piper ș.a., iar dintre garnituri: piure de cartofi cu Stilton, sote de ciuperci, sparanghel și legume grill, cartofii casei cu trei brânzeturi, ceapă verde și bacon.

Fructele de mare pe gheață sunt alte atracții la JW Steakhouse: stridii, King crab de Alaska, creveți Tiger, platouri combinate. Găsiți, evident, o serie de startere, supe și salate.
Și deserturile sunt renumite la JW Marriott, de la cheesecake-ul semnătura casei – „big enough, you may not want to share it but you should”, la tarta de ciocolată și creme brulee-ul cu fructul pasiunii.

Meniul de vinuri are peste 100 de etichete premium şi superpremium româneşti, franţuzeşti şi italieneşti, spumante şi șampanii de top. Iar la Bourbon Bar, sunt disponibile în jur de 20 de tipuri de Bourbon.
Amenajarea e de tip open space, cu design contemporan, aerisită, elegantă – un indicativ de bunului gust pentru ceea ce dorește să trasmită JW Steakhouse clienților săi.
Un loc de ţinută, i-am zice, potrivit pentru prânzuri de business, mese în familie, cine romatice și evenimente stilate.


Specific: steakhouse, american
Adresă și contacte: Calea 13 Septembrie nr. 90
Tel.: 021.403.19.03
E-mail: jwsteakhouse@marriott.com
www.jwsteakhousebucharest.com