Champions, pub-ul pentru iubitorii de evenimente sportive și mâncare americană

Restaurantul-pub al hotelului Marriott este destinat iubitorilor de sporturi, fiind dotat cu ecrane imense HD, și amatorilor de mâncare comfort food, americană tipică.
Champions este deschis din aprilie până în septembrie pentru că vara, distracția se mută în The Garden, terasa interioară a hotelului, și ea prevăzută cu ecrane pentru vizionarea de evenimente sportive, cu grătare și alte stații live de mâncare.

Peste 40 de preparate se regăsesc în meniul Champions, unele în porții de-a dreptul uriașe – 4 feluri de burgeri printre care și unul de Black Angus cu bacon, cheddar și brioșă cu bacon, sandwich-uri precum „Philly” Cheesesteak și Classic Club, quesadilla, calamari crocanți, cartofi prăjiți cu cheddar, bacon, ceapă verde și smântână și multe alte asemenea. Secțiunea Knife and Fork are feluri precum: skirt & fries cu salată, fish & chips, în crustă de bere, cu sos tartar, coaste cu sos barbeque, colesalw și fries, steak de somon grill. Mai găsim și humus și guacamole la startere și salate de vită, somon teriaky, vegetariană și o supă de pui.
Printre astfel de lucruri, se mai strecoară însă și mititeii noștri cu cartofi prăjiți, prezentați în meniul Champions ca „the most popular romanian speciality„.


O selecție de deserturi de-a dreptul senzaționale – precum Frozen Mug Sundae cu blat fierbinte, caramel, ciocolată, înghețată de ciocolată, frișcă, alune, Warm Trophy Brownie cu înghețată de caramel și sos de cicolată și faimoasa JW Cheesecake cu sos de fructe de păduredesertul semnătură al hotelului Marriott completează meniul.
Pentru cei care vor prânz rapid, restaurantul oferă zilnic un fast lunch, preparat în 10, 20 sau 30 de minute.

Champions – The American Sports Bar & Restaurant, JW Marriott
Specific: american
Adresa și contacte: Calea 13 Septembrie nr. 90
Tel.: 021.403.1917
E-mail: champions@marriott.com
www.championsbucharest.com